Datorservice i Strömstad och Göteborg

Datorservice

Datorverkstad som finns för dig och ditt behov. Beter sig datorn inte som du önskar? Vi kan hjälpa dig med de bekymmer som du har och hur du skall åtgärda detta på rätt sätt.

Vår datorverkstad finns mitt på Oslovägen i Strömstad och vi kan hjälpa dig direkt under dagen om behovet finns. Vi hämtar och lämnar även datorer inom Strömstad stad till fast pris.
Vi utför ett kostnadsförslag till fast pris , därefter rådgör du tillsammans med oss om det är aktuellt att reparera eller uppgradera. Enklare fel behöver inte kosta mer än felsökningskostnaden.

Skulle datorn vara bortom räddning hjälper vi er gärna att komma igång med en ny.

Vid ominstallationer, SSD uppgrading krävs det att ni har en originallicenser av all programvara. Windows, Antivirus kan köpas av oss!


Rensning av Virus
Råkat trycka på fel knappar? Surfat runt på fel sidor? Vi hjälper dig. Vi rensar bort all oönskad programvara i datorn och säkerställer att du har det bästa skyddet. Vi rekommenderar Nod32 Antivirus program, kan köpas genom oss.
Pris från: 990kr inkl moms

Felsökning
Vi felsöker din dator till ett fast pris. Enklare åtgärder ingår i priset. Du kan när som helst lämna in datorn och vi tar alla datorer i turordning. Normalt börjar vi med datorn samma dag senast inom 5 arbetsdagar
Pris från: 395kr inkl moms

Felsökning Express
Om du har svårt att vara utan datorn erbjuder vi Expresservice till fast pris.. Då prioriteras din dator först i kön och vi börjar med servicen omgående. Ofta kan du hämta datorn redan samma dag.
Pris från: 990kr inkl moms

Ominstallation
Ibland kan en ominstallation av Windows vara den smidigaste lösningen. Vi installerar om ert befintliga operativsystem, lägger in drivrutiner och uppdaterar mjukvaran. (kräver att ni har en original media )
Pris från: 990kr inkl moms

Speedup
Vi går igenom datorn grundligt, rensar register, optimerar uppstart och processer som slöar ner datorn, tar bort onödig programvara samt säkerställer att datorn presterar sitt bästa.
Pris från: 895kr inkl moms

Ready to Run
Vid köp av ny dator hjälper vi till med uppstart och konfiguration. Vi installerar alla uppdateringar och sertill att den är klar att användas. Vi kan också flytta viktiga filer och konfigurera mail på er nya dator.
Pris från: 495kr inkl moms


Prislista Datorservice
Här kan du ladda ner vår prislista i PDF format.
Ladda Ner
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!