Nätverk & Wifi

Problemfritt Wifi

Behöver ni bättre Wifi eller nätverk.

Låt oss planera, bygga och driftar era nätverk och WiFi.

Vi bygger allt från små företagsnätverk med enklare backuplösningar till kontorshotellnätverk med dedikerade backuplösningar och fjärrbackup. Wifi installation för kontor och campingar med kontroller som vi styr efter era önskemål och med hög säkerhet. Vårt mål är ett problemfritt Wifi och nätverk.

We Connect IT hjälper till med bl.a.

Trådbundet Nätverk

Att planera och installera nätverk är en del innan vi går vidare med att installera. Produkterna vi jobbar med kopplas mot våra kontrollrar för övervakning och uppdatering. Kopplingen till kontrollern ger oss möjlighet att hitta fel innan ni påverkas. Det ger er ett stabilare nätverket med bättre funktion.

WiFI - Trådlöst Nätverk

Vi planerar ert WiFi för bästa funktion. Kopplar hela WiFI nätverket till vår kontroller och sköta uppdateringar och justeringar fjärr. Vi installerar och driftar allt från större kontorshotell och till campingar. Hjälper till med felsökning.

Inkoppling & Test

Ett balanserat nätverk är viktigt för att datatrafiken skall flyta på. Finjusteringar kan lösa många problem som kan finnas i ett nätverk. Vår uppgift kan vara att analysera vart trafiken skapas och komma med förslag på lösningar för ert nätverk.

Office 365

Flytta till Office 365! Vi är partner med Microsoft och driftar Office 365 lösningar för många kunder idag. Vi hjälper er att smidigt flytta till Office 365.

Backuplösningar

Alla måste ha backup! Vi backar upp din server, din dator eller din NAS. Vi backar till och med upp Office 365 för kunder idag. Vi ger förslag på vad just ni behöver.

Hårdvara

Datorer, servrar , skrivare m.m. Vi säljer produkter från de säkraste tillverkarna. Vill du leasa går det också att lösa via vår partner som till och med kan lägga installationen på avtalet.
We Connect IT