Hackad WordPress sida?

Bota och förebygga intrång

Vi rensar bort både oönskad kod från filer och databas

Din hemsida är byggd på en av världen mest använda digitala plattformar ,WordPress. Vi vet hur det känns att bli hackad. Därför lägger vi allt annat åt sidan om du ber oss om hjälp. Vi rensar bort oönskad kod från filer och databas och gör de åtgärder som minskar risken för fortsatt intrång.

Varför vill någon “hacka” din hemsida?

Oftast handlar intrånget inte om att stjäla någon information utan det hackarna vill är oftast att använda din webbplats som avsändare för olika typer av reklam (spam), länka till olika webbplatser du inte vill länka till eller använda din webbplats (NOD) som en del i överbelastningsattacker mot mål, som t.ex. banker & myndigheter.

Vad gör vi med er hackade WordPress sida ?

STEG 1.

Det först vi gör är att vi går genom hela sidan och resar bort all eventuell oönskad kod från filer och databasen. Efter man blivit hackad finns risken att sökmotorerna svartlistar sidan och det kan leda till att man tappar kunder för sidan inte kan nås eller spärras av sökmotorerna tills skadan är lagad.

STEG 2.

När den skadliga koden är borta, säkerställer vi att er sida och dess tillägg är uppdaterade. Letar reda på ev säkerhetshål och stänger dom så gott det går.
När vi är klara får du information om hur du bör fortsätta sköta din WordPress för att minimera risken att drabbas igen.

STEG 3.

Vi på We Connect IT har tagit fram lösningar där vi hjälper er med uppdateringar och säkerställer er sida, Läs gärna mer om vår support, underhåll och webmaster avtal.

Låt oss sköta uppdateringar av er hemsida

Vi hjälper er att förebygga mot intrång
We Connect IT