Underhållsavtal och Webmasteravtal

Webmasteravtal och Underhållsavtal

Känn dig lugn och trygg med ett av våra underhållsavtal eller  säkerhetsavtal.

Din hemsida är byggd på en av världen mest använda digitala plattformar ,WordPress. Det är en plattform som ständigt utvecklas. Om du inte sköter uppdateringarna av WordPress och tillägg själv är risken stor att du drabbas av intrång på din webbplats. Dessutom innehåller flera uppdateringar under tiden en hel del nya förbättringar och funktioner för dig som användare.

Varför vill någon “hacka” din hemsida?

Oftast handlar intrånget inte om att stjäla någon information utan det hackarna vill är oftast att använda din webbplats som avsändare för olika typer av reklam (spam), länka till olika webbplatser du inte vill länka till eller använda din webbplats (NOD) som en del i överbelastningsattacker mot mål, som t.ex. banker & myndigheter

Vi har flera prisvärda avtal för din WordPress hemsida

Underhållsavtal

Man kan inte gardera sig mot hackare till 100% , men man kan i alla fall försvåra med ett underhållsavtal. We Connect IT  säketställer att din WordPress sida och installerade tillägg håller senaste versionen. Ni kan när som helst uppgradera till ett Säkerhetsavtal som ger ett bättre skydd mot intrång.

Pris: 99:- per månad

Säkerhetsavtal

Säkerhetsavtalet innebär att We Connect IT ger din WordPress sida ett av de bästa skydden. Er WordPress sida läggs bakom en vägg av säkerhetsfunktioner, där en ständig övervakning sker. Efter sanering* återställs (sensate backupen) din webbplats och eventuella ytterligare nödvändiga säkerhetsåtgärder vidtas.

Pris:

Med backup 1 gång per vecka
199:-

Med backup 1 gång per vecka sparas i 1 månad
249:-

Med backup 1 gång per dag
299:-

Med backup 1 gång per dag sparas i 1 månad
399:-

Startkostnad                                                                                                                       1995:-

* Debiteras per timme: 795:-

Webmasteravtal

Med ett Webmasteravtal från We Connect IT får ni hjälp med att göra inlägg, utbyte av text och bilder på er WordPress sida. Vi erbjuder även skötsel och uppdatering av er företags sida på social medier så som Facebook, Twitter och Instagram. Säkerhetsavtal ingår i Webmasteravtal.

Pris: Startpris 1995:-, börjar på 499:-

Har ni en hackad WordPress sida eller misstänker ni att ni blivit hackad?

Vi hjäper er att rensa bort hack och förebygger mot nya intrång
We Connect IT